Opinie

Zachęcamy do zamieszczania opinii
na temat zakładu pogrzebowego Haron

 

Opinie

Przeczytaj opinie na temat naszego zakładu pogrzebowego lub dodaj własną.

Dodaj opinię

 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
Adres e-mail nie zostanie opublikowany.
Krzysztof Pokora Krzysztof Pokora napisał/a 1 czerwca 2021 o 13:11:
Firma okazała się być tańsza niż konkurencja i to o całe 600 zł za te same oczekiwania. Nie miałem zamiaru przepłacać, co do jakości nie mam zastrzeżeń - polecam firmę Haron.
Mateusz Mateusz napisał/a 12 kwietnia 2021 o 16:04:
Zakład pogrzebowy Haron wykazał się ogromnym sercem i zrozumieniem. Od samego początku okazali mi i całej mojej rodzinie ogrom wsparcia. Bardzo dziękuję za zorganizowanie tak godnej ceremonii pogrzebowej.
Aneta z rodziną Aneta z rodziną napisał/a 2 grudnia 2020 o 14:07:
Firma Haron Państwa Rembiejewskich pomogła nam w momencie w którym w kilka dni zawalił nam się świat. Jedna z okolicznych firm niemal zmuszała nas do kremacji z powodu śmierci na koronawirusa ale nie taka była wola Taty i zrezygnowaliśmy z ich usług. Okazało się, że w Haronie można było wszystko wyjaśnić i wcale nie ma przymusu kremacji - dzięki nim zorganizowaliśmy taki pogrzeb jak zawsze były w naszej rodzinie. Polecam Haron z całego serca! Aneta K. z rodziną
Danuta O Danuta O napisał/a 27 października 2020 o 12:11:
Bardzo dobra firma, ma karawany, sprzęt i cenę lepszą od konkurencji więc w temacie organizacji pogrzebu wybraliśmy Haron Rembiejewskich - polecam.
Barbara Barbara napisał/a 6 lipca 2020 o 14:36:
Z cała rodzina dziękujemy za odprowadzenie naszego Tatusia. Pogrzeb odbył się tak jak ustaliliśmy, żałobnicy byli punktualni, eleganccy i pomagali starszym z wieńcami. Polecamy firmę pogrzebową Haron
Teresa Teresa napisał/a 12 listopada 2019 o 08:54:
Dziękujemy Państwu z firmy Haron za przeprowadzenie nas przez wszelkie czynności związane z pogrzebem naszego syna. Pełen profesjonalizm, takt, empatia pozwoliły nam odnaleźć się w tym tragicznym dla nas czasie. Dziękujemy z całego serca wszystkim pracownikom firmy. Teresa i Zdzisław Chlebowscy
Jerzy Jerzy napisał/a 20 września 2018 o 09:12:
Bardzo dziękuję firmie Haron i wszystkim pracownikom za pomoc, serce i profesjonalizm w zorganizowaniu pogrzebu w imieniu zmarłej Izabeli, rodziny i swoim. Dziękuję mąż Jerzy.
Waldemar Waldemar napisał/a 11 lipca 2017 o 15:00:
Chcę serdecznie podziękować Państwu z Zakładu Pogrzebowego HARON w Sochaczewie za przygotowanie pięknych uroczystości pogrzebowych mojej żony Joanny. W tych trudnych momentach cenne było dla nas nie tylko to, że wszystko odbyło się bez żadnych kłopotów - po prostu godnie - ale jeszcze bardziej cenne było dla całej naszej Rodziny zwyczajne ciepło i życzliwość płynące od właścicieli i pracowników firmy HARON. Dziękuję! Mąż Waldemar
Krystyna Wojtasik Krystyna Wojtasik napisał/a 10 lipca 2017 o 19:14:
Trudno jest wyrazić słowami, jak bardzo boli nagłe odejście Kochanego Taty! W tym nieszczęściu mieliśmy szczęście spotkać życzliwe osoby z firmy HARON z Sochaczewa. Wysłuchali, zatroszczyli się o każdy szczegół... Dziękuję za sprawną obsługę pogrzebu i za cierpliwość w odpowiadaniu na nasze pytania oraz prośby - a było ich wiele. Raz jeszcze dziękuję. Krystyna Wojtasik z całą Rodziną