Opinie

Zachęcamy do zamieszczania opinii
na temat zakładu pogrzebowego Haron

 

Opinie

Przeczytaj opinie na temat naszego zakładu pogrzebowego lub dodaj własną.

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
Adres e-mail nie zostanie opublikowany.
21 wpisów.
Anna Anna napisał/a 1 lipca 2022 o 12:36
Chciałam serdecznie podziękować firmie Haron za zorganizowanie ostatniego pożegnania mojej ukochanej Mamusi. Dziękuję wszystkim pracownikom, za okazany szacunek, serce, wyrozumiałość. Wszytsko zorganizowane zostalo zgodnie z oczekiwaniami,z godnością. Jestem ogromnie wdzięczna.
Polecam dom pogrzebowy Polecam dom pogrzebowy napisał/a 14 czerwca 2022 o 10:27
nie zawiedli nas, dobra firma, polecamy Haron jeśli już ktoś musi skorzystać z domu pogrzebowego
Maryla L. Maryla L. napisał/a 12 maja 2022 o 12:26
Dziękuję firmie Haron za organizację pogrzebu mojej ukochanej siostry Eryki. Dla mnie wasza pomoc była przeogromna, nie potrafię wyrazić słów wdzięczności. Będę polecać waszą firmę pogrzebową osobom w żałobie.
Jolanta A. z rodziną Jolanta A. z rodziną napisał/a 25 marca 2022 o 11:25
Witam, z tego miejsca pragnę podziękować pięknie Pani z biura i Panom za starania, okazane serce i drobiazgowo wykonana pracę.
Agata Wężowska Agata Wężowska napisał/a 20 marca 2022 o 19:37
Po raz kolejny Kochani pomogliście nam w pożegnaniu bliskiej osoby. Uściśnijcie od nas proszę wszystkich swoich pracowników, za szacunek, troskę, elastyczność w podejściu wobec osoby zmarłej i rodziny (wyrażone tez tonem głosu, sposobem mówienia, spojrzeniem). Profesjonalna usługa od odebrania ciała ze szpitala, aż po złożenie babci do grobu. Bardzo dziękujemy za wsparcie i zainteresowanie naszymi potrzebami związanymi z przygotowaniem pogrzebu.
Dawid Jagieloński Dawid Jagieloński napisał/a 19 stycznia 2022 o 14:28
Dziękuję firmie Haron za organizację uroczystości pogrzebowej, która rozpoczęła się na początku tego roku. Wiele dla mnie znaczyła wasza pomoc i zaangażowanie. Uroczystość została zorganizowana z dużą godnością. Dziękuję jeszcze raz.
Aneta D. Aneta D. napisał/a 6 grudnia 2021 o 09:04
Chciałabym bardzo podziękować za pomoc w przygotowaniach do pogrzebu mojego dziadka Waldemara D. Dziękuję za wsparcie i sprawną organizację.
Kamil M. Kamil M. napisał/a 8 października 2021 o 13:23
Haron pomógł mi w organizacji pogrzebu mojej babci. Dziękuję za informacje i pomoc w tym trudnym dla mnie czasie. Obsługa pogrzebu na wysokim poziomie, a sama ceremonia bardzo godna.
Kornelia Kornelia napisał/a 8 września 2021 o 13:14
Zakład pogrzebowy Haron zorganizował bardzo godną ceremonię pogrzebową mojej babci. Bardzo dziękuję wraz z moimi rodzicami za pomoc i wsparcie w tym trudnym dla nas czasie.
Dagmara K. Dagmara K. napisał/a 17 sierpnia 2021 o 13:33
Haron to firma, która pomogła zorganizować mi już dwie ceremonie pogrzebowe. Najpierw mojej mamy, potem taty. Każda z nich odbyła się bardzo godnie. Z całą pewnością mogę polecić firmę Haron.
Łucja Olichnowicz Łucja Olichnowicz napisał/a 23 lipca 2021 o 10:33
Dom pogrzebowy Haron zorganizował bardzo wzruszającą i piękną ceremonię pogrzebową mojego ukochanego męża. Dziękuję za takie wsparcie i zaangażowanie. Pożegnanie odbyło się tak, jak tego oczekiwałam.
Nikola G. Nikola G. napisał/a 21 czerwca 2021 o 13:05
Bardzo dobry zakład pogrzebowy, którego pracownicy pomogli mi w organizacji godnego i wzruszającego pogrzebu. Dziękuję za wsparcie, pomoc i empatię. Polecam każdej rodzinie, która pragnie zorganizować godne ostatnie pożegnanie, zakład pogrzebowy Haron.
Krzysztof Pokora Krzysztof Pokora napisał/a 1 czerwca 2021 o 13:11
Firma okazała się być tańsza niż konkurencja i to o całe 600 zł za te same oczekiwania. Nie miałem zamiaru przepłacać, co do jakości nie mam zastrzeżeń - polecam firmę Haron.
Mateusz Mateusz napisał/a 12 kwietnia 2021 o 16:04
Zakład pogrzebowy Haron wykazał się ogromnym sercem i zrozumieniem. Od samego początku okazali mi i całej mojej rodzinie ogrom wsparcia. Bardzo dziękuję za zorganizowanie tak godnej ceremonii pogrzebowej.
Aneta z rodziną Aneta z rodziną napisał/a 2 grudnia 2020 o 14:07
Firma Haron Państwa Rembiejewskich pomogła nam w momencie w którym w kilka dni zawalił nam się świat. Jedna z okolicznych firm niemal zmuszała nas do kremacji z powodu śmierci na koronawirusa ale nie taka była wola Taty i zrezygnowaliśmy z ich usług. Okazało się, że w Haronie można było wszystko wyjaśnić i wcale nie ma przymusu kremacji - dzięki nim zorganizowaliśmy taki pogrzeb jak zawsze były w naszej rodzinie. Polecam Haron z całego serca! Aneta K. z rodziną
Danuta O Danuta O napisał/a 27 października 2020 o 12:11
Bardzo dobra firma, ma karawany, sprzęt i cenę lepszą od konkurencji więc w temacie organizacji pogrzebu wybraliśmy Haron Rembiejewskich - polecam.
Barbara Barbara napisał/a 6 lipca 2020 o 14:36
Z cała rodzina dziękujemy za odprowadzenie naszego Tatusia. Pogrzeb odbył się tak jak ustaliliśmy, żałobnicy byli punktualni, eleganccy i pomagali starszym z wieńcami. Polecamy firmę pogrzebową Haron
Teresa Teresa napisał/a 12 listopada 2019 o 08:54
Dziękujemy Państwu z firmy Haron za przeprowadzenie nas przez wszelkie czynności związane z pogrzebem naszego syna. Pełen profesjonalizm, takt, empatia pozwoliły nam odnaleźć się w tym tragicznym dla nas czasie. Dziękujemy z całego serca wszystkim pracownikom firmy. Teresa i Zdzisław Chlebowscy
Jerzy Jerzy napisał/a 20 września 2018 o 09:12
Bardzo dziękuję firmie Haron i wszystkim pracownikom za pomoc, serce i profesjonalizm w zorganizowaniu pogrzebu w imieniu zmarłej Izabeli, rodziny i swoim. Dziękuję mąż Jerzy.
Waldemar Waldemar napisał/a 11 lipca 2017 o 15:00
Chcę serdecznie podziękować Państwu z Zakładu Pogrzebowego HARON w Sochaczewie za przygotowanie pięknych uroczystości pogrzebowych mojej żony Joanny. W tych trudnych momentach cenne było dla nas nie tylko to, że wszystko odbyło się bez żadnych kłopotów - po prostu godnie - ale jeszcze bardziej cenne było dla całej naszej Rodziny zwyczajne ciepło i życzliwość płynące od właścicieli i pracowników firmy HARON. Dziękuję! Mąż Waldemar